000 03080cam0 2200529 ib4500
001 BY-HR0000-br489801
005 20221115113923.0
010 ^a5-345-00496-X
^bу пераплёце
^d40000р.
035 ^a(BY-HR0008)BY-HR0008-br562464
035 ^a(BY-HR0008)BY-HR0008-br5828305
035 ^a(BY-HR0005)BY-HR0005-br516031
100 ^a20141003d1993 m y0bely50 ca
101 1 ^abel
^cpol
102 ^aBY
105 ^aa g 000yy
109 ^aha
200 1 ^aЛітоўская гаспадыня, ці Навука аб утрыманні ў добрым стане хаты і забеспячэнні яе ўсімі прыправамі і запасамі кухоннымі і аптэкарскімі і гаспадарчымі, а таксама гадаванні і ўтрыманні скаціны, птушкі і іншай жывелы адпаведна спосабам найбольш выпрабаваным і правераным вопытам і да таго ж самым танным і простым
^f[пераклад з польскай мовы П. Р. Казлоўскага, В. В. Нядзвецкай
^gслоўца да чытача А. Мальдзіса]
210 ^aМінск
^cПолымя
^d1993
215 ^a365, [1] с.
^cіл.
225 1 ^aЛітаратурныя помнікі Беларусі
345 ^950000 экз.
606 ^aДОМОВОДСТВО
^3BY-NLB-ar9785
^2DVNLB
606 ^aКУЛИНАРИЯ
^3BY-NLB-ar15420
^2DVNLB
606 ^aКУЛІНАРЫЯ
^3BY-NLB-ar15421
^2DVNLB
606 ^aКУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ
^3BY-NLB-ar15423
^2DVNLB
606 ^aКУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ
^3BY-NLB-ar15422
^2DVNLB
606 ^aРЭЦЭПТУРЫ
^3BY-NLB-ar2919548
^2DVNLB
606 ^aРЕЦЕПТУРЫ
^3BY-NLB-ar2919547
^2DVNLB
606 ^aКАСМЕТЫКА
^3BY-NLB-ar14821
^2DVNLB
606 ^aКОСМЕТИКА
^3BY-NLB-ar14820
^2DVNLB
606 ^aДАМАВОДСТВА
^3BY-NLB-ar9786
^2DVNLB
606 ^aПРЫЁМЫ ПРЫГАТАВАННЯ ЕЖЫ
^3BY-NLB-ar3337972
^2DVNLB
606 ^aПРИЕМЫ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ПИЩИ
^3BY-NLB-ar3337970
^2DVNLB
606 ^aУТРЫМАННЕ ЖЫВЁЛЫ
^3BY-NLB-ar30829
^2DVNLB
606 ^aСОДЕРЖАНИЕ ЖИВОТНЫХ
^3BY-NLB-ar30828
^2DVNLB
615 ^aБелорусский национальный документ
^3BY-SEK-ar1826174
686 ^a37.279
^2rubbk
686 ^a75.35
^2rugasnti
^94
690 ^2Base
^9HR:DL
^a1
^xRSEK
702 1 ^aНядзвецкая
^bВ. В.
^3BY-SEK-ar5155136
^4730
702 1 ^aКазлоўскі
^bП. Р.
^gПавел Рыгоравіч
^cдоктар гістарычных навук
^f1911—1996
^3BY-CNB-a172636
^4730
702 1 ^aМальдзіс
^bА. В.
^gАдам Восіпавіч
^cдоктар філалагічных навук
^fнар. 1932
^3BY-NLB-ar106872
^4080
801 0 ^aBY
^bBY-HR0000
^c20141003
^gpsbo
899 ^aBY-HR0000
^iЛ 67