Асоба і творчая спадчына Францыска Скарыны: рэцэпцыя і інтэрпрэтацыя : матэрыялы V Міжнародных Скарынаўскіх чытанняў, прысвечаных 500-годдзю беларускага кнігадрукавання, Мінск, БДУ, 17—18 лістапада 2017 г. / [рэдкалегія: А. І. Бельскі, І. Э. Багдановіч, В. П. Крычко]

Автор(ы): Бельскі, Аляксандр Іванавіч, доктар філалагічных навук, нар. 1963;
                   Багдановіч, Ірына Эрнстаўна, кандыдат філалагічных навук, паэтэса, нар. 1956;
                   Крычко, Вольга Пятроўна, літаратуразнавец, нар. 1977
Ответственные организации: Міжнародныя Скарынаўскія чытанні, 5, 2017;
                   Беларускі дзяржаўны універсітэт, Мінск, Філалагічны факультэт
Язык документа: Белорусский ; Русский.Страна публикации: BY.Издательство: Мінск : Выдавецкі цэнтр БДУ, 2017Физическая характеристика: 231 с. : табл., іл. ; 20 смISBN:978-985-553-499-1.ББК: 76.10(4Беи)Note(s): У надзагалоўку: Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт, Філалагічны факультэт; Частка тэксту на рускай мове; Бібліяграфія ў канцы асобных артыкулаў і ў падрадковых заўвагах.Персоналия: Скарына Ф. першадрукар каля 1490—каля 1551 Наименование темы, используемое как предмет: АСВЕТНІКІ | РЭЦЭПЦЫЯ | ІНТЭРПРЭТАЦЫЯ | ГІСТОРЫЯ ЛІТАРАТУРЫ | ЛІТАРАТУРНЫЯ ТРАДЫЦЫІ | ЛІТАРАТУРНАЯ СПАДЧЫНА | ЮБІЛЕЙНЫЯ ДАТЫ | ПЕРШАДРУКАРЫ | БЕЛАРУСКІ | СКАРЫНАЗНАЎСТВА | КНІГАДРУКАВАННЕ | КНІЖНАЯ КУЛЬТУРА | ГІСТОРЫЯ КНІГІ | БЕЛАРУСКАЯ ЛІТАРАТУРА | СТАРАЖЫТНАБЕЛАРУСКАЯ ЛІТАРАТУРА Форма (вид), жанр, физические характеристики документа: МАТЭРЫЯЛЫ КАНФЕРЭНЦЫІ, З'ЕЗДА, СІМПОЗІУМА Предметная категория: Белорусский национальный документ
Метки из этой библиотеки: Меток нет.
Зарегистрируйтесь, чтобы добавлять метки.
    средняя оценка: 0.0 (0 голосов)
Тип единицы Местонахождение Состояние
Книги, брошюры Книги, брошюры
Слонимская районная библиотека. Абонемент
Выдается

У надзагалоўку: Беларускі дзяржаўны ўніверсітэт, Філалагічны факультэт

Частка тэксту на рускай мове

Бібліяграфія ў канцы асобных артыкулаў і ў падрадковых заўвагах

100 экз.

Нет никаких комментариев для этого документа.

Войти в учётную запись для возможности публиковать комментарии.
Языки: